• fastnet +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Tredje generation af Formaldehyd Testing Chambers Climate Test Chamber

Slip tid: 2020-07-20 17:23:05  Hits: 45

Hvad er formaldehyd?Hvorfor frygter så mange, at omtalen af formaldehydFormaldehyd er en skadelig gas, ud over at forårsage svimmelhed og træthed, kan det også forårsage hukommelsessvækkelse og kronisk forgiftning, som er meget skadelig for luftvejenesystem.GiftigSkader i leveren kan også udløses af langvarig eksponering for formaldehyd... Især ældre,Børn og gravide kvinder, disse forskellige typer mennesker med dårlig modstand, skal være særligt opmærksomme på formaldehydproblemet.

I vores dagligdag kan formaldehyd findes i kunstige klæbestoffer, malingbelægninger og andre dekorationsmaterialer, møbler som f.eks. skabe og endog biler, så kontrollen med formaldehydproblemet skal begynde fra kilden, begyndende medmateriale.;t være bange, Lituo instrument formaldehyd detektering klimaboks for at hjælpe dig!

Formaldehyd Testkammer Klima Testkammer er egnet til bestemmelse af formaldehydemission af forskellige træbaserede paneler, sammensatte trægulve og andre dekorative materialer til indendørs brug, konstant temperatur- og fugtighedsbalance behandling af træ eller træbaserede paneler samt til påvisning af flygtige skadelige gasser i andrebyggematerialer.

Tidligere: Opsummerer trækprøvningsmaskine...

Næste: Miljø type test maskine vedligeh...